Środa, 6 listopada 2019 roku

ZOSTAŁY 3 TYGODNIE NA ZREALIZOWANIE JESIENNYCH ZADAŃ

Dokładnie do 27 listopada (włącznie) czekamy na Państwa raporty z realizacji zadań etapu jesiennego.

Przypominamy, że z realizacji zadań jesiennych każdy zespół przesyła jeden, duży RAPORT, na który składa się 6 części (każda poświęcona innemu zadaniu). Raport należy przesłać do oceny dopiero po opisaniu wszystkich zadań i wgraniu do niego załączników.

Zespoły, które nie zdążą przesłać raportu w terminie, będą miały na to dodatkową szansę. Od 28 listopada do 4 grudnia będziemy przyjmować raporty, jednak za każdy dzień spóźnienia naliczanych będzie 5 punktów karnych. Od 5 grudnia system przesyłania raportów będzie zablokowany, a sędziowie przystąpią do pracy.

Podczas pisania raportu pomocna może być instrukcja, która poprowadzi Państwa krok po kroku.

>>> INSTUKCJA TWORZENIA I PRZESYŁANIA RAPORTU  (plik pdf)

Poniedziałek, 3 października 2019 roku

PRZEDŁUŻONA REJESTRACJA

W związku z dużym zainteresowaniem projektem rejestracja została przedłużona do 16 października.

Przypominamy jednak, że termin przesyłania raportów z etapu jesiennego nie ulega zmianie - czekamy na nie do 27 listopada.

Zapraszamy do rejestracji!

Podczas procesu zgłaszania zespołu pomocna może być instrukacja, która poprowadzi Państwa krok po kroku.

>>> INSTUKCJA REJESTRACJI (plik pdf)

HASŁO: