Główna O projekcie Regulamin Plan zadań Terminarz Materiały Nagrody Wyniki Mapa FAQ Patroni Kontakt Bank scenariuszy

18.04.2018

Znamy już wyniki drugiego etapu! Wyniki w poszczególnych kategoriach dostępne są w zakładce   WYNIKI. Przypominamy, że w każdej kategorii nagrodzimy 5 najlepszych zespołów.

Serdecznie gratulujemy wszystkim uczestnikom oraz zwycięzcom. Zapraszamy do udziału w etapie wiosennym!

16.04.2018

PRZED NAMI OSTATNI RAPORT!

Na przesłanie wiosennego raportu z ostatnich zadań tegorocznej edycji projektu "Zdrowo jem, więcej wiem" pozostały 3 tygodnie. Na raporty czekamy do 8 marca (wtorek).

W raporcie należy opisać realizację 6 zadań (na każde zadanie w raporcie przygotowane jest oddzielne pole). Żeby ułatwić Państwu przeprowadzenie zajęć przesłaliśmy Plakaty z Piramidą Zdrowia. Przypominamy, że raport należy przesłać do oceny dopiero po uzupełnieniu całości, a jego przesłanie blokuje możliwość edycji wszystkich jego części. Przed rozpoczęciem tworzenia raportu polecamy zapoznać się z wytycznymi, które można pobrać w zakładce  MATERIAŁY.

Jeśli nie otrzymali Państwo plakatów proszę o kontakt: zdrowojem@fundacjabos.pl, 22 532 71 94.

Przygotowaliśmy również  INSTRUKCJĘ PISANIA RAPORTÓW, która krok po kroku prowadzi przez proces tworzenia i przesyłania raportów.

UWAGA! Zespoły, które nie zdążą przesłać raportu do 8 maja, będą miały jeszcze dodatkowy tydzień na jego dosłanie (do 15 maja). Jednak za każdy dzień spóźnienia będzie naliczanych 5 punktów karnych.

HASŁO: