Dla zespołów, które wezmą udział we wszystkich etapach zostanie stworzona klasyfikacja GRAND PRIX.

Zerówki i klasy I

Etap jesienno-zimowy

Etap jesienno-zimowy poświęcony jest zasadom zdrowego żywienia oraz ograniczeniu cukru w diecie uczniów. Zespoły mają do wykonania 6 zadań: Lekcję: co należy jeść, aby być zdrowym? Konkurs: plakat „Dbam o […]

przejdź do etapu


Etap wiosenny

Etap wiosenny poświęcony jest tematyce etykiet na produktach żywnościowych oraz aktywności fizycznej. Zespoły mają do wykonania 6 zadań: Lekcję: zbieramy informacje na temat tego, co jemy Konkurs: gazetka ścienna „Jak […]

przejdź do etapu


Klasy II i III

Etap jesienno-zimowy

Etap jesienno-zimowy poświęcony jest zasadom zdrowego żywienia oraz ograniczeniu cukru w diecie uczniów. Zespoły mają do wykonania 6 zadań: Lekcję: co należy jeść, aby być zdrowym? Konkurs: plakat „Dbam o […]

przejdź do etapu


Etap wiosenny

Etap wiosenny poświęcony jest tematyce etykiet na produktach żywnościowych oraz aktywności fizycznej. Zespoły mają do wykonania 6 zadań: Lekcję: zbieramy informacje na temat tego, co jemy Konkurs: gazetka ścienna „Jak […]

przejdź do etapu