Główna O projekcie Regulamin Plan zadań Terminarz Materiały Nagrody Wyniki Mapa Bank scenariuszy FAQ Patroni Kontakt Polityka prywatności

16.03.2017

NADESZŁA WIOSNA - ROZPOCZYNAMY OSTATNI ETAP!

Zachęcamy wszystkich uczestników "Zdrowo jem, więcej wiem", żeby kontynuowali swoją przygodę również WIOSNĄ.

Zapraszamy także nowe zespoły, które jeszcze się nie zgłosiły w tym roku szkolnym (2016/2017) - wystarczy przejść krótką rejestrację. Zapisy nowych zespołów przyjmujemy do 20 marca.

WIOSNĄ tematem przewodnim jest ruch oraz Piramida Zdrowia.

Zadania, które są do realizowania w tej odsłonie, są opisane w zakładce PLAN ZADAŃ. Z kolei w MATERIAŁACH znajdują się wszelkie pomoce, które ułatwią wykonanie zadań. W etapie wiosennym do napisania są dwa raporty. Na pierwszy z nich czekamy do 24 kwietnia 2017 roku.

UWAGA! REJESTRACJI MUSZĄ DOKONAĆ JEDYNIE NOWE ZESPOŁY - WSZYSTKIE REJESTRACJE DOKONANE OD WRZEŚNIA OBOWIĄZUJĄ RÓWNIEŻ W ETAPIE WIOSENNYM.

14.03.2017

DZIĘKUJEMY ZA RAPORT Z REALIZACJI ZIMOWYCH ZADAŃ!

13 marca minął termin przesyłania zimowego raportu. Przypominamy jednak, że można jeszcze nadesłać raport do 20 marca włącznie. Jednak od dziś (14 marca) za każdy dzień spóźnienia naliczane są 3 punkty karne. Natomiast od 21 marca możliwość nadsyłania raportu będzie zablokowana, a sędziowie przystąpią do pracy.

Wyniki etapu opublikujemy w kwietniu.

Przed rozpoczęciem tworzenia raportu polecamy zapoznać się z wytycznymi, które można pobrać w zakładce  MATERIAŁY.

Polecamy również specjalnie przygotowaną INSTRUKCJĘ PISANIA RAPORTÓW, która krok po kroku prowadzi przez proces tworzenia i przesyłania raportów.

REJESTRACJA NOWYCH ZESPOŁÓW
Rejestracji powinien dokonać opiekun nowo powstającego zespołu

LOGOWANIE

Hasło: