Główna O projekcie Regulamin Plan zadań Terminarz Materiały Nagrody Wyniki Mapa Bank scenariuszy FAQ Patroni Kontakt Polityka prywatności
2016.05.17
OSTATNIA SZANSA NA PRZESŁANIE RAPORTU
W poniedziałek, 16 maja minął termin składania raportu nr 2 z etapu wiosennego.

Jeszcze przez tydzień, do 23 maja włącznie, można dosłać spóźniony raport. Przypominamy, że za każdy dzień spóźnienia naliczane są 3 punkty karne.

Od 24 maja system do tworzenia i przesyłania raportów będzie zablokowany, a sędziowie przystąpią do oceny drugiej części etapu wiosennego.

Polecamy instrukcję, która krok po kroku prowadzi przez proces
tworzenia opisów zadań, wgrywania zdjęć i przesyłania gotowego
raportu do oceny.

POBIERZ: Instrukcja tworzenia i przesyłania raportów (plik pdf)
2016.05.06
TO JUŻ OSTATNIE ZADANIA W TYM ROKU SZKOLNYM
Do 16 maja czekamy na raport nr 2 z etapu wiosennego.

Tym razem tematem przewodnim jest PIRAMIDA ZDROWIA – przypominamy, że zgodnie z najnowszymi zaleceniami Instytutu Żywności i Żywienia w Piramidzie piętro warzyw i owoców zamieniło się miejscem z piętrem produktów zbożowych – więcej o zmianach w Piramidzie można przeczytać po kliknięciu w „więcej” pod aktualnością.

UWAGA! Wszystkie zespoły biorące udział w tym etapie powinny otrzymać plakaty z nową wersją Piramidy (zgodną z zaleceniami IŻŻ). Jeśli plakaty nie dotarły do szkoły prosimy o niezwłoczny kontakt mailowy zdrowojem@fundacjabos.pl lub telefoniczny 22 532 71 94.

POBIERZ: Instrukcja tworzenia i przesyłania raportów (plik pdf)

REJESTRACJA NOWYCH ZESPOŁÓW
Rejestracji powinien dokonać opiekun nowo powstającego zespołu

LOGOWANIE