Poniedziałek, 18 stycznia 2021 roku

POZOSTAŁY DWA TYGODNIE NA PRZESŁANIE RAPORTU Z ETAPU JESIENNEGO-ZIMOWEGO

Witamy serdecznie po feriach. Mamy nadzieję, że był to czas zasłużonego odpoczynku.

Za dwa tygodnie, 1 lutego w poniedziałek, mija termin przesyłania raportu z realizacji zadań etapu jesienno-zimowego. Mają Państwo jeszcze dwa tygodnie na zrealizowanie zadań i napisanie raportu.

Przypominamy, że raport można przesłać danego dnia do godziny 23:59, ale biuro konkursu jest czynne do 16:00 i po tej godzinie nie będziemy mogli Państwu pomóc.

Prosimy, żeby odpowiednio wcześniej sprawdzili Państwo swoje dane do logowania. Ewentualny problem z zalogowaniem należy zgłosić mailowo na adres: zdrowojem@fundacjabos.pl

Zespoły, które nie zdążą przesłać raportu w podanym terminie, będą miały jeszcze dodatkowy tydzień na jego dosłanie (od 2 do 8 lutego br.). Jednak za każdy dzień spóźnienia będzie naliczanych 5 punktów karnych.  Natomiast od 9 lutego system przesyłania raportów jesiennych będzie zablokowany, a sędziowie przystąpią do pracy.

Przypominamy, że z realizacji zadań jesienno-zimowych każdy zespół przesyła jeden, duży RAPORT , na który składa się 5 części (każda poświęcona innemu zadaniu). Raport należy przesłać do oceny dopiero po opisaniu wszystkich zadań i wgraniu do niego załączników.

Podczas tworzenia raportu polecamy instrukcję, która poprowadzi Państwa przez cały proces krok po kroku.

>>> INSTRUKCJA TWORZENIA I PRZESYŁANIA RAPORTU (plik pdf)

Poniedziałek, 4 stycznia 2021 roku

RAPORT Z ETAPU JESIENNEGO-ZIMOWEGO DO 1 LUTEGO 2021 R.

Witamy w nowym roku! Mamy nadzieję, że najbliższe dwa tygodnie spędzą Państwo na zasłużonym odpoczynku.

Już teraz przypominamy, że po feriach będą mieli Państwo jeszcze dwa tygodnie na zrealizowanie zadań etapu jesienno-zimowego i przesłanie raportu.

Na raporty czekamy do 1 lutego 2021 r. Po tym dniu system przyjmowania raportów będzie otwarty jeszcze przez 7 dni (do 8 lutego włącznie), ale za każdy dzień spóźnienia będzie naliczanych 5 punktów karnych. Od 9 lutego system będzie zamknięty, a sędziowie rozpoczną sprawdzanie raportów.

Przypominamy, że mogą Państwo realizować zadania w trybie nauki zdalnej. Więcej informacji na ten temat znajdą Państwo w zakładce MATERIAŁY we wpisie „Informacja o realizacji zadań konkursowych w ramach nauki zdalnej”.

>>> INSTRUKCJA TWORZENIA I PRZESYŁANIA RAPORTU (plik pdf)

HASŁO: