Główna O projekcie Regulamin Plan zadań Terminarz Materiały Nagrody Wyniki Mapa FAQ Patroni Kontakt Bank scenariuszy

23.02.2018

PRZYPOMINAMY O ZIMOWYM RAPORCIE!

Ferie dobiegły już końca, więc przypominamy, że na przesłanie raportu z etapu zimowego pozostało 12 dni (do 6 marca).

W raporcie należy opisać realizację 6 zadań (na każde zadanie w raporcie przygotowane jest oddzielne pole). Raport należy przesłać do oceny dopiero po uzupełnieniu całości, a jego przesłanie blokuje możliwość edycji wszystkich jego części. Przed rozpoczęciem tworzenia raportu polecamy zapoznać się z wytycznymi, które można pobrać w zakładce  MATERIAŁY.

Przygotowaliśmy również  INSTRUKCJĘ PISANIA RAPORTÓW, która krok po kroku prowadzi przez proces tworzenia i przesyłania raportów.

UWAGA! Zespoły, które nie zdążą przesłać raportu do 6 marca, będą miały jeszcze dodatkowy tydzień na jego dosłanie (do 13 marca). Jednak za każdy dzień spóźnienia będzie naliczanych 5 punktów karnych.

07.02.2018

WALCZYMY O TYTUŁ EKO-INSPIRACJI
W KATEGORII EDUKACJA 2017

"Zdrowo jem, więcej wiem" to jedno z działań edukacyjnych, którymi chcemy się pochwalić. Działamy od 2009 roku i zrealizowaliśmy kilkanaście programów, angażując w tym czasie tysiące uczniów i ich rodziców w działania na rzecz ochrony środowiska i zdrowego stylu życia.

Jeśli też uważacie nasze działania za ważne i inspirujące zagłosujcie na naszą Fundację w V edycji ogólnopolskiego programu ODPOWIEDZIALNIE Z NATURĄ. EKO-INSPIRACJA 2017 w kategorii EDUKACJA 2017.

"Eko-Inspiracja" to jedno z najbardziej prestiżowych wyróżnień ekologicznych w Polsce, a także jedno z największych wydarzeń propagujących idee zrównoważonego rozwoju. Tytuł ten przyznawany jest co roku innowacyjnym, ekologicznym organizacjom i instytucjom zaangażowanym na rzecz poszanowania środowiska naturalnego i zrównoważonego rozwoju.

Kluczowym elementem "EKO-INSPIRACJI" jest otwarty, ogólnopolski plebiscyt on-line , w którym każdy może oddać głos na znane i lubiane organizacje związane z obszarem ochrony środowiska.

Na Fundację BOŚ można zagłosować w kategorii EDUKACJA 2017:

Na głosujących czekają atrakcyjne nagrody rzeczowe ufundowane przez organizatora konkursu.

HASŁO: