kliknij w wybrane pytanie, żeby przeczytać odpowiedź

Za co mogę dostać punkty dodatkowe?Dlaczego naliczane są punkty karne?Ile punktów można zdobyć za raport?Czy mogę przesłać raport po terminie?Czy mogę wysłać raport we wcześniejszym terminie?Czy termin wysyłania raportów zostanie wydłużony?Czy mogę przesłać raport mailem?Czy da się edytować raport po przesłaniu do oceny?Czy mogę do raportu załączyć inne załączniki niż zdjęcia?

Do raportów najlepiej dołączać zdjęcia w formacie JPG. Proponowany rozmiar zdjęć to 1 MB.

Jeśli nauczyciel chce dołączyć inne załączniki np. wyświetloną podczas zajęć prezentację lub filmik, jest taka możliwość, jednak żaden załącznik nie może być większy niż 10 MB. Możliwe jest wstawianie kolażu ze zdjęciami jako jednego załącznika.

Prosimy nie wstawiać zdjęć wklejonych do prezentacji Power Point (lub innych) oraz do plików tekstowych (typu Microsoft Word).

Czy można tworzyć kolaże ze zdjęć?Ile zdjęć można dodać do raportu?Jak dodać zdjęcia do raportu?Czy można dodać zdjęcia do raportu?Czy liczba znaków podana we wytycznych zawiera spacje?Jak przekopiować tekst do raportu?Jak długi ma być raport?Jak mam stworzyć raport?Czy będzie uroczyste wręczenie nagród?Czym jest Grand Prix?Czy dostanę materiały do realizacji zadań konkursowych?Czy zerówka z przedszkola może zgłosić się do projektu?Czy mogę zgłosić świetlicę?Czy mogę połączyć dwie klasy w jeden zespół?Ile zespołów z jednej szkoły mogę zgłosić?Czy mogę wziąć udział tylko w jednym etapie?Jak zgłosić zespół do projektu?Do kiedy trwa rejestracja?
NIE ZNALAZŁAŚ(EŚ) ODPOWIEDZI NA SWOJE PYTANIE?

SKONTAKTUJ SIĘ Z KOORDYNATOREM PROJEKTU:

zdrowojem@fundacjabos.pl

ZAREJESTROWANI UCZESTNICY MOGĄ ZADAWAĆ PYTANIA NA FORUM PROJEKTU

Biuro jest czynne od poniedziałku do piątku w dodzinach 9:30 - 15:00.