kliknij w wybrane pytanie, żeby przeczytać odpowiedź

Za co mogę dostać punkty dodatkowe?Dlaczego naliczane są punkty karne?Ile punktów można zdobyć za raport?Czy mogę przesłać raport po terminie?Czy mogę wysłać raport we wcześniejszym terminie?Czy termin wysyłania raportów zostanie wydłużony?Czy mogę przesłać raport mailem?Czy da się edytować raport po przesłaniu do oceny?Czy mogę do raportu załączyć inne załączniki niż zdjęcia?Czy można tworzyć kolaże ze zdjęć?Ile zdjęć można dodać do raportu?Jak dodać zdjęcia do raportu?Czy można dodać zdjęcia do raportu?Czy liczba znaków podana we wytycznych zawiera spacje?Jak przekopiować tekst do raportu?Jak długi ma być raport?Jak mam stworzyć raport?Czy będzie uroczyste wręczenie nagród?Czym jest Grand Prix?Czy dostanę materiały do realizacji zadań konkursowych?Czy zerówka z przedszkola może zgłosić się do projektu?Czy mogę zgłosić świetlicę?Czy mogę połączyć dwie klasy w jeden zespół?Ile zespołów z jednej szkoły mogę zgłosić?Czy mogę wziąć udział tylko w jednym etapie?Jak zgłosić zespół do projektu?Do kiedy trwa rejestracja?

Rejestracja do etapu jesienno-zimowego trwa do 19 października 2020 roku. Zespoły zgłoszone w tym terminie nie muszą się ponownie rejestrować do kolejnego etapu.

Rejestracja do etapu wiosennego (dla zespołów niezarejestrowanych do etapu jesienno-zimowego) trwa do 1 lutego 2021 roku.

NIE ZNALAZŁAŚ(EŚ) ODPOWIEDZI NA SWOJE PYTANIE?

SKONTAKTUJ SIĘ Z KOORDYNATOREM PROJEKTU:

zdrowojem@fundacjabos.pl

ZAREJESTROWANI UCZESTNICY MOGĄ ZADAWAĆ PYTANIA NA FORUM PROJEKTU

Biuro jest czynne od poniedziałku do piątku w dodzinach 9:30 - 15:00.